Webinar Handelingskader PFAS

Datum
Plaats in agenda
Tijd
12.00 tot uur
Locatie
online
Doelgroep

Iedereen (overheid en bedrijfsleven) die geïnteresseerd is in of te maken heeft met het Handelingskader PFAS

Omschrijving

Op 13 december 2021 is een kamerbrief gestuurd over de actualisatie van het Handelingskader PFAS en is het geactualiseerde handelingskader PFAS openbaar. Om u als betrokkene hierover te informeren en uw vragen te beantwoorden, organiseert het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, met medewerking van IPO, VNG (Vereniging Nederlandse Gemeenten) en UvW, een webinar op maandag 17 januari 2022 van 12.00 tot 14.00 uur.

Programma

  1. Opening
  2. Conclusies van de onderzoeken en toelichting op de wijzigingen in het Handelingskader PFAS.
  3. Beantwoording van vragen die vooraf gesteld zijn. Naast IenW zijn vertegenwoordigers van RIVM, Deltares, IPO, VNG en UvW beschikbaar om vragen te beantwoorden.
  4. Gelegenheid om vragen en opmerkingen via de chatfunctie in te brengen.
  5. Afsluiting
Kosten

geen

Meer informatie

Presentatie en verslag later beschikbaar

Bent u niet in staat het webinar op het hierboven genoemde tijdstip te volgen? De presentaties komen beschikbaar via www.bodemplus.nl en er zal een verslag worden gemaakt.

Aanmelden

Voor deelname kunt u zich aanmelden via een mailbericht aan marije.walenkamp@minienw.nl tot dinsdag 11 januari 2022, 17.00 uur. U ontvangt dan een link die toegang geeft tot het webinar. Om tijdens het webinar goed in te kunnen gaan op uw vragen verzoeken wij u deze tevoren in te sturen. Zo krijgen wij ook een beeld waarover de meeste vragen gaan en kunnen we daar extra aandacht aan besteden. U kunt uw vragen, tegelijk met uw aanmelding, naar ons toesturen.