Informatiemarkt PFAS 8 november 2019

Datum
Plaats in agenda
Aanmelddatum
Locatie
Seats2Meet Utrecht, Moreelsepark 65, 3511 EP Utrecht
Doelgroep

10:00-12:00 uur (bedrijfsleven)
14:00-16:00 uur (overheden)

De informatiemarkten zijn voor ambtenaren van decentrale overheden (bijvoorbeeld beleidsmakers, handhavers en vergunningverleners) en bedrijfsleven (bijvoorbeeld grondverzetters, baggeraars, grondbanken en reinigers). Voor beide groepen zijn er aparte bijeenkomsten. De ochtend is voor bedrijven en de middag is voor overheden.

Omschrijving

Het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat (IenW) organiseert op 31 oktober en 4, 5 en 8 november informatiemarkten over het tijdelijk handelingskader PFAS. Doel van de informatiemarkten is het tijdelijk handelingskader nader toe te lichten.

Meer informatie

De belangrijkste informatie over PFAS is te vinden bij de veelgestelde vragen over Grond en baggerspecie - PFAS. Of neem contact op met IenW via PFAS@congresbureau.nl.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden om een informatiemarkt te bezoeken. Op deze manier weet de organisatie wie zij kan verwachten. Als het aantal aanmeldingen te groot is, komt u op een reservelijst te staan. U krijgt dan bericht en kunt, als u dat wil, ook voor een andere locatie kiezen.