Hoe ziet de ideale 4D tool voor duurzame planning eruit?

Gepubliceerd 10 maart 2015
  • Bent u betrokken bij duurzame, ruimtelijke ontwikkelingen en op zoek naar wat het natuurlijk systeem daarin kan betekenen?
  • Bent u geïnteresseerd in, gebruiker, of aanbieder van tools die daarbij kunnen helpen?

Vul dan deze enquête in!

Deltares en RWS (Rijkswaterstaat) voeren een verkenning uit naar 4D ondergrond/gebiedsontwikkeling tools in het stedelijk gebied. Daarbij bekijken we in hoeverre het maken van 4D plannen, bij kan dragen aan het behalen van duurzaamheidsdoelen tijdens stedelijke (her)ontwikkeling. Dit sluit aan bij de ambitie van veel steden om ruimtelijke koppelingen te maken en zo een schone en gezonde leefomgeving te creëren.

Om te kijken welke tools er zijn en wat nu de ideale tool zou kunnen zijn, voeren we een inventarisatie uit bij mensen uit de kant van RO en de leefomgevingskwaliteit, mensen die veel gebruik maken van tools en mensen die dat nog niet doen, gebruikers en aanbieders van tools. Wij zijn zeer benieuwd naar uw input!

Vragenlijst

Via https://www.surveymonkey.com/s/F5D59JY kunt u de vragenlijst invullen. Dit kan anoniem en kost maximaal een half uur. U kunt betrokken blijven bij (resultaten van) het onderzoek door aan het eind van de vragenlijst uw gegevens in te vullen. Invullen kan tot en met 31 maart 2015.