Aanmelden expedities voor GeoWeek 2019

Gepubliceerd 18 december 2018

Het duurt nog even, maar achter de schermen zijn we alweer druk bezig om van de GeoWeek 2019 een nog groter succes te maken dan de afgelopen jaren. Komend jaar organiseert het Koninklijk Nederlands Aardrijkskundig Genootschap (KNAG) voor de 13e keer deze fantastische en vooral ook leerzame week. De data die je dit jaar groot in je agenda kan zetten zijn: 3 t/m 7 juni! In deze week duiken duizenden leerlingen in de wereld van de geografie. Heb je de nieuwe data nog niet in de jaaragenda gezet? Doe het dan nu, want de GeoWeek 2019 wil je niet missen!

Leerlingen tijdens de GeoWeek

Wat is de GeoWeek?

Door het volgen van gastlessen, veldwerk op locatie en bedrijfsbezoeken zien leerlingen wat je in de praktijk met aardrijkskunde kan. 'Zelf doen' staat voorop wanneer leerlingen aan het werk gaan met bijvoorbeeld digitale kaart-, water- en bodemtechnieken. Tijdens deze zogenaamde expedities krijgen leerlingen inzicht in de huidige maatschappelijke, technische en economische ontwikkelingen in één van de grootste groeibranches wereldwijd: de geosector!

Leerlingen op een plein

Bedrijven: Meld je expeditie aan vóór 18 februari!

Tijdens de GeoWeek zetten bedrijven uit de geosector allerlei expedities op voor leerlingen. Met het organiseren van een expeditie kun je jouw expertise delen met leerlingen die nog volop aan het ontdekken zijn waar hun interesses liggen. De GeoWeek is bedoeld voor jongeren van 10 tot 15 jaar die zich oriënteren op een vakopleiding, profiel of vervolgstudie. Je helpt ze kiezen door ze bewust te maken en ze de leuke en interessante toekomstmogelijkheden in de geosector te laten zien!

Vul hier het aanmeldformulier in en stuur dat ingevuld terug naar info@geoweek.nl. Deelname aan de GeoWeek is gratis. Een expeditie aanmelden kan tot 18 februari, dus wacht niet te lang! Neem voor meer informatie contact met ons op.

Benieuwd naar eerdere expedities en ervaringen? Kijk eens bij "Terugblikken"  op www.geoweek.nl. (bron: www.geoweek.nl)


Aanmelden expedities

GeoWeek