Webinar PFAS Tijdelijk Handelingskader

Datum
Plaats in agenda
Tijd
15.00 tot uur
Aanmelddatum
Doelgroep

Medewerkers van decentrale overheden, Rijksoverheid en het bedrijfsleven

Omschrijving

Op 1 juli 2020 is een brief naar de Tweede Kamer verzonden over de aanpassingen van het Tijdelijk Handelingskader  PFAS (poly- en perfluoralkylstoffen). Het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat (IenW) organiseert een webinar om u als betrokkene te informeren. En om uw vragen te beantwoorden over de verruimde mogelijkheden voor toepassen en storten van grond en bagger. IenW organiseert het webinar met medewerking van IPO, VNG (Vereniging Nederlandse Gemeenten) en UvW.

Meer informatie

Het programma is als volgt:

  1. Opening
  2. Conclusies van de onderzoeken en toelichting op de wijzigingen Tijdelijk Handelingskader PFAS
  3. Terugmelding vanuit betrokken partijen
  4. Beantwoording van vragen die vooraf gesteld zijn. Naast IenW zijn vertegenwoordigers van RIVM, Deltares, IPO, VNG (Vereniging Nederlandse Gemeenten) en UvW beschikbaar om vragen te beantwoorden
  5. Gelegenheid om vragen en opmerkingen via de chatfunctie in te brengen
  6. Afsluiting

Om tijdens het webinar goed in te kunnen gaan op uw vragen, vragen wij u om deze van tevoren in te sturen. Zo krijgen wij ook een beeld waarover de meeste vragen gaan en kunnen we daar extra aandacht aan besteden. U kunt uw vragen, tegelijk met uw aanmelding, stellen via de aanmeldlink.

Bent u niet in staat het webinar op het hierboven genoemde tijdstip te volgen? U kunt de presentaties later terugkijken. Ook wordt er een verslag gemaakt.

Aanmelden

U kunt u zich aanmelden tot dinsdag 7 juli, 17.00 uur. U ontvangt dan een link die toegang geeft tot het webinar.