Vanuit je luie stoel op reis naar online conferentie AquaConSoil!

Gepubliceerd 11 januari 2021

AquaConSoil is het grootste Europese congres over duurzaam gebruik en beheer van bodem en waterbodems. Wetenschappers, bedrijven en beleidsmakers wisselen kennis en expertise uit en zoeken samenwerking met elkaar. Deltares organiseert het congres en Rijkswaterstaat zit in het organiserend comité. Op weg naar de online conferentie 14-18 juni vinden webinars en andere online activiteiten plaats, kom kijken, debatteren en doe mee!

AquaConSoil

AquaConsoil is een groot Europees congres over duurzaam gebruik en beheer van bodem en waterbodems. Kennis en ervaringen over toegepaste bodemwetenschappen en -technieken, zowel in bedrijfsuitvoering als in beleid, worden hier gewisseld. Deelnemers vanuit de hele wereld komen daarvoor samen. Rotterdam is host van het congres. Covid maakt een fysiek samenkomen niet mogelijk. Daarom is gekozen voor een online bijeenkomst in 2021 van 14 tot 18 juni en een fysiek samenkomen in Rotterdam in 2022.

Op weg naar de online bijeenkomst

Wat gebeurt er allemaal op AquaConSoil? Als je dat wilt weten, geef je dan op voor de online bijeenkomsten die starten op 19 januari 2021. Daar krijg je via webinars, interviews, pitches, debatten en workshops vast een voorproefje van wat er tijdens de conferentie zelf aan de orde komt. De eerste bijeenkomsten zijn voor iedereen gratis bij te wonen. Check de data op de website van AquaConSoil.

Zelf meedoen?

Dat kan natuurlijk ook. Heb je een onderzoek gedaan, een instrument ontwikkeld of een mooie casus die je internationaal wilt delen? Wil je met anderen een dialoog voeren of een workshop organiseren? Dat kan allemaal. De call voor abstracts is uit. Op de AquaConSoil website vind je alle informatie.