Online slotbijeenkomst Bodembeheer van de Toekomst: ‘Klaar voor de start’

Datum
Plaats in agenda
Tijd
10.00 tot uur
Locatie
online
Doelgroep

Medewerkers van gemeenten en omgevingsdiensten die aan de slag zijn (of nog gaan) met het maken van bodemregels in het omgevingsplan.

Omschrijving

Bent u klaar voor de start? In het programma Bodembeheer van de toekomst hebben experts, gemeenten en omgevingsdiensten 2 jaar keihard gewerkt aan 10 bouwstenen waarmee u aan de slag kunt in het omgevingsplan. Na 2 jaar rondt het programma af en gaat de Omgevingswet bijna in werking. Zijn wij en bent u eigenlijk wel klaar voor de start?

Onder leiding van niemand minder dan Felix Rottenberg gaan we op zoek naar de antwoorden.

Kosten

geen kosten

Meer informatie

Sprekers zijn onder andere Nicole Hardon (Bodem+), Sarah Ros (VNG (Vereniging Nederlandse Gemeenten)) en Michiel Eijndhoven (ODNZKG). Zij spreken elkaar over de processtappen die een gemeente kan en moet ondernemen. Maar ook u kunt meedoen, want we gaan ook met elkaar in gesprek of we inderdaad klaar zijn voor de start en wat er eventueel nog nodig is.

Bent u nieuwsgierig naar de laatste resultaten van Bodembeheer van de Toekomst en naar de antwoorden op deze vraag? U wordt van harte uitgenodigd om deel te nemen. Wij zien u graag op 19 september!

Aanmelden

Aanmelden is niet nodig. U kunt online aansluiten via Teams.