Verlenging termijn voor aanleveren database relatie puin en verdenking op asbest tot 12 januari 2018

Gepubliceerd 15 november 2017

Organisaties die meewerken aan een onafhankelijk onderzoek naar de relatie tussen het voorkomen van asbest in de bodem en de verdenking op asbest krijgen meer tijd. De datum voor het aanleveren van de spreadsheet door deelnemers is verlengd naar 12 januari 2018. Dit is gedaan om de deelnemende organisaties meer tijd te geven.

Eerder is via onze website een oproep gedaan om mee te werken aan de opbouw van een database vanuit een gezamenlijk initiatief van publieke en private organisaties.

Meedoen is nog steeds mogelijk!

Omdat het belangrijk is dat de database straks van voldoende omvang is en op landelijk niveau voldoende geografische dekking krijgt, is uw deelname aan het opbouwen van de database nog steeds gewenst. U kunt dat doen door zelf de spreadsheet in te vullen aan de hand van (water)bodemonderzoeken en partijkeuringen op asbest, waarover u beschikt.

Voor deelname aan het opbouwen van de database kunt u contact opnemen met Alex Koenders (ak@koenders-partners.nl), Peter van Mullekom (Peter.vanMullekom@stantec.com) of Marcel Cassee (marcel.cassee@rws.nl). U ontvangt dan een bericht met verdere informatie en als bijlage de spreadsheet om in te vullen.

Het invullen van de spreadsheet is mogelijk tot en met vrijdag 12 januari 2018. Vanzelfsprekend wordt de data alleen gebruikt voor het uitvoeren van de analyse.